CiU suspèn el govern de Sabadell

Considera que els quatre partits que conformen l’executiu local ni està cohesionat ni té projectes engrescadors | Assegura que les principals iniciatives per tractar en profunditat al ple les presenta l’oposició

Toni Font, Carles Rossinyol i Sílvia Renom, aquest divendres en roda de premsa
Toni Font, Carles Rossinyol i Sílvia Renom, aquest divendres en roda de premsa | Albert Segura
Redacció
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:34h
El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Sabadell suspèn el govern local per no haver arrencat amb la força que asseguraven ni haver complert amb les expectatives plantejades. Així ho ha considerat el cap de files, Carles Rossinyol, en la tradicional roda de premsa de divendres, en què ha valorat que l’executiu de Juli Fernàndez no està cohesionat i li manquen projectes engrescadors.
 
Segons Rossinyol, la pocs cohesió es veu a l’hora de votar al ple temes de ciutat, diu, com ho és el salvament del Centre d’Esports Sabadell (CES), on la Crida es va abstenir mentre que la resta de forces hi van donar suport, un exemple, afirma, de la disparitat de criteri a l’hora de formular projectes. “A més no tenen projectes engrescadors per a la ciutat i ni se’ls espera, i els temes de major profunditat els ha de proposar l’oposició, com el model d’oci nocturn de la ciutat o la problemàtica a la Clínica del Vallès”, apunta.
 
El líder local convergent lamenta, a més, que el govern “fa grans pronunciaments de política general però poca feina a Sabadell”, i l’acusa de rendir-se als interessos de partit. “Cada cop es posa més de manifest que el que els preocupa és mantenir el poder a qualsevol preu, sense un projecte polític”, ha conclòs.