La Generalitat invertirà 91 milions d'euros al Vallès Occidental

La major part de la partida serà per l'ampliació dels FGC a Sabadell | 2 milions s'usaran per urbanitzar el barri d'Arraona i Merinals

Interior del túnel dels FGC a Sabadell.
Interior del túnel dels FGC a Sabadell. | Juanma Peláez
Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 23:44h
El Govern destinarà 91,4 milions d'euros del pressupost consolidat d'aquest 2016 a la comarca del Vallès Occidental. Es tracta de la segona zona de l'Àrea Metropolitana on l'executiu català invertirà més diners, per darrera del Barcelonès, que rebrà 226 milions d'euros. Les set comarques que integren la corona metropolitana (Baix Llobregat, Barcelonès, Maresme, Garraf, Alt Penedès, Vallès Oriental i Vallès Occidental) tenen previst rebre un total de 420.762.654,92 euros. La xifra està per sota dels 730 milions que contemplaven els pressupostos del 2015.

De la partida destinada al Vallès Occidental destaquen 40 milions d'euros que es destinaran al perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a Sabadell. A més, 2 milions s'usaran per urbanitzar el barri d'Arraona i Merinals de la ciutat. 5,1 milions seran per urbanitzar la zona del Parc de l'Alba de Cerdanyola del Vallès, i 1,5 per millorar el ferm de la C-58 a Vacarisses, entre d'altres.