Un incendi en un vehicle de la neteja provoca un embús a la Rambla de Sabadell

Els Bombers van apagar les flames que es van original a la zona de càrrega

Els Bombers van haver d'apagar les flames
Els Bombers van haver d'apagar les flames | NacióSabadell
Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:01h
Un vehicle de la neteja va provocar un incendi aquest dimarts a la tarda a la Rambla de Sabadell després que es declarés un incendi a la zona de càrrega. Els fets van fer que els Bombers hi haguessin d'intervenir per apagar les flames, que no van tenir major afectació.

L'avís es va rebre a les 17.34 hores, alertant que sortia fum d'un vehicle de la neteja que treballava a la Rambla de Sabadell, a l'alçada del número 143. En arribar-hi els Bombers van determinar que el fum sortia de la zona de càrrega i que l'origen es trobava en unes fulles seques que estaven cremant sense que se'n sàpiguen les causes.

L'actuació dels Bombers i la presència durant una bona estona del vehicle de neteja i una segona unitat que va arribar al lloc per prendre el relleu de la primera màquina van provocar un embús a la Rambla, en plena hora punta de sortida d'escoles i feina.

No és el primer cop que s'incendia un cotxe de la neteja s'incendia a la Rambla. Durant la rua de Carnestoltes de 2015 un vehicle també va cremar, a l'alçada del número 109, provocant una gran expectació entre els participants i espectadors.