Busquen un senglar entre Badia i l'Ikea

L'animal va ser vist per últim cop a prop de Via Sabadell

Dispositiu policial per trobar el porc senglar
Dispositiu policial per trobar el porc senglar | Policia Local de Badia del Vallès
Redacció
11 de maig del 2016
Les autoritats policials busquen un porc senglar que en els darrers dies s'ha deixat veure entre els municipis de Barberà, Badia i Sabadell. L'animal, però, ha aconseguit fugir dels seus perseguidors.

El darrer avís el va donar dilluns al vespre l'Ajuntament de Barberà, que va advertir que s'havia vist el porc senglar a prop de la deixalleria. De fet, els dies anteriors s'havien rebut diversos avisos de veïns que també l'havien vist en la mateixa zona, segons informa a NacióSabadell la Policia Local de Badia del Vallès.

Per aquest motiu es va avisar la Unitat Regional de Medi Ambient dels Mossos d'Esquadra, que va sumar-se a les tasques de localització, aquest cop a prop de la via del tren i en direcció a la zona de Via Vallès, a Sabadell, on hi ha centres comercials com Ikea o Leroy Merlin. Tot i això, i disposar dels sistemes per dormir l'animal, no es va poder atrapar, motiu pel qual s'espera que pugui aparèixer en un moment o altre.

La recerca va comptar amb la participacio de les policies locals d Badia i Barberà, els Mossos d'Esquadra i els Bombers.