Marta Tricuera i Josep Sobrevals porten «Instants Previs» al Teatre del Sol

Es tracta d'un muntatge de poesia teatralitzada que gira al voltant de les relacions de parella | Inclou textos d'autors tan coneguts com Salvat Papasseit, Estellés, Ovidi Montllor i Roc Casagran

Redacció
06 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:48h
Marta Tricuera i Josep Sobrevals porten el seu espectacle Instants Previs a la biblioteca del Teatre del Sol aquest diumenge, 8 de maig. Es tracta d'un espectacle de poesia teatralitzada que ja es va poder veure el mes de setembre passat a l'Alliance Française i que inclou textos d'autors tan coneguts com Salvat Papasseit, Estellés, Ovidi Montllor i Roc Casagran, així com peces musicals.

L'espectacle gira al voltant de la teoria dels instants previs, aquells moments abans de que passi alguna cosa, i que porten a pensar que en una relació de parella sovint el millor moment és el d'abans de l'inici. Els actors, tots dos vallesans, són llicenciats a l'Institut del Teatre i han participat en muntatges al Teatre Nacional de Catalunya.

Josep Sobrevals (1981), actor i músic, ha pres part en espectacles tant destacats com El rei Lear (Lluís Pascual, Teatre Lliure 2015) o el El Mercader de Venècia (Rafael Duran, TNC 2012), així com en diverses sèries de TV3 com Pop Ràpid (2011), Ventdelplà (2009), Infidels (2009) i El cor de la ciutat (2007/09). 

Marta Tricuera (1986), actriu i presentadora, ha participat en obres de teatre al Teatre del Sol i a la Joventut de la Faràndula. També treballa per les companyies locals AlGalliner, Cia Estrena Morena, Il·lús teatre, i a la Jove Companyia del Teatre Nacional de Catalunya.