​Sant Quirze recapta fons per als refugiats a ritme de rumba

La recaptació és per a entitats com ACNUR, Creu Roja, Metges sense Fronteres i Proactiva Open Arms

Ana González
27 d'abril del 2016
El Celler de Can Barra de Sant Quirze del Vallès acull aquest divendres el concert de Dtumbaga Copla per recaptar fons per a la Plataforma d'Ajuda als Refugiats. L'actuació s'inclou en la programació d’oci nocturn alternatiu “Nit Jove” del Servei de Joventut de l’Ajuntament, aquesta vegada amb la col•laboració d'aquesta campanya d'ajuda als refugiats.

Dtumbaga Copla és un grup de Sabadell, amb integrants de Sant Quirze, que versionen coples de tota la vida transformant-les a ritme de rumba. El concert arrencarà a les deu de la nit i els assistents hauran de fer un donatiu de tres euros. 

Durant el concert, també es podran adquirir les polseres solidàries que s’han elaborat per ajudar la població refugiada que porten el lema “SQV ajudem els refugiats” a un preu de dos euros. La recaptació s’incorporarà al número de compte corrent de la campanya per enviar a les entitats que treballen sobre el terreny amb els refugiats en ruta com són ACNUR, Creu Roja, Metges sense Fronteres i Proactiva Open Arms.