​L'Escola de Música de Sant Quirze creixerà en serveis amb la nova gestió

La licitació es completarà al juny

La licitació ampliarà els serveis del centre
La licitació ampliarà els serveis del centre | Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Ana González
26 d'abril del 2016
L'Ajuntament de Sant Quirze està treballant en la licitació de la nova concessió de l'Escola municipal de Música, que permetrà ampliar els serveis de l'equipament. El plec de condicions que s'està redactant manté el projecte educatu municipal de fa quatre anys i millora alguns serveis.

Així, es preveu l’ampliació de l’horari als matins per oferir classes per a adults i la incorporació d’un nou cicle d'aprenentatge musical de curta durada. Aquest nou cicle serà de tres mesos amb l’objectiu que joves i infants puguin iniciar-se en l'estudi musical i entrin en contacte amb l’instrument.

També s'incorpora un cicle de música per a nadons i diverses activitats familiars, així com la possibilitat de realitzar activitats conjuntes amb les AMPA i altres associacions musicals del poble. Les AMPA tindran l'opció de presentar les seves demandes per a extraescolars de música perquè l'empresa gestora de l’escola se'n faci càrrec.

A més, el nou plec de condicions inclourà una tarificació social, de manera que els ajuts que ara mateix dóna l'Ajuntament es faran efectius al mateix rebut de l’escola. L'Ajuntament té previst licitar la gestió al juny, tot i que el procés de de preinscripció i matriculació es realitzarà al maig. El pagament de la matrícula, però, no es farà efectiu fins al setembre, per facilitar que les famílies que decideixin donar-se de baixa per algun motiu no els hi suposi cap despesa.