El temps limita Sant Jordi al matí

Famílies i parelles converteixen els carrers del centre en rius de gent amb roses i llibres | Les acitivitats dutes a terme al voltant del mercat i als jardins de l'antiga Caixa Sabadell concentren el màxim volum de participants

La rosa és la reina de la jornada
La rosa és la reina de la jornada | Juanma Peláez
Redacció
23 d'abril del 2016
Actualitzat el 25 d'abril a la 13:57h
Ja havien avisat els meteoròlegs que aquest dissabte per la tarda podia ploure, i ho fa i de quina manera. Tot i això, el matí de Sant Jordi ha estat radiant per poder veure les parades de llibres i roses que s'han muntat arreu de la ciutat, i on el Mercat Central ha capitalitzat l'antenció dels vianants.

Des de primera hora l'anar i venir de gent amb roses ha estat un fet, amb cues en floristeries i molta expectació, sobretot entre la canalla. Les activitats que s'han fet als jardins de l'antiga Caixa Sabadell han fet les delícies dels més menuts, que han pogut participar en les diferents propostes o endinsar-se en la panxa d'un drac.
 

Flors per a tothom. Foto: Juanma Peláez



A l'interior del Mercat Central el Rebost Solidari ha organitzat el recapte d'aliments a canvi de roses, una activitat que es duu a terme des de fa tres anys amb gran èxit de participació. 

La tarda però, ha estat passada per aigua. Un fort xàfec ha caigut amb intensitat a primera hora de la tarda, acompanyat puntualment amb calamarsa. Això ha fet que els millors plans pel segon tram de la jornada hagin passat per buscar activitats sota cobert. 
 

Venda de roses blaves i vermelles al voltant del Mercat Central. Foto: Juanma Peláez