Segon atac feixista a Sabadell en menys d'una setmana

Membres de la JERC han estat increpats mentre pintaven un mural | La setmana passada van aparèixer pintades amenaçadores a L'Obrera

Pintada sobre el mural de les JERC
Pintada sobre el mural de les JERC | JERC
Nació Sabadell
03 d'abril del 2016
Actualitzat a les 23:50h
Segon atac de caràcter feixista a Sabadell en menys d'una setmana. Després de les pintades que van apareixer a L'Obrera el cap de setmana passat, aquest li ha tocat rebre a les JERC de la ciutat. Un grup de nois que asseguren que eren nazis d'estètica bonehead van insultar-los amb marcat to racista i homòfob i els van guixar un mural que estaven pintant a Sol i Padrís, on, previsament, s'hi podia llegir la paraula "antifeixista".

El col·lectiu explica en un comunicat que els van llençar el material que estaven fent servir a una obra propera, i que abans de marxar els van amenaçar i fins i tot els van fer fotos, dient-los que els tenien fitxats. "Es tracta d’una agressió molt greu i en cap cas aïllada que només es pot entendre en el context de la recent puixança del feixisme que està patint el districte primer de la ciutat, més concretament a la zona de l’eixample", assenyalen en un comunicat.

Per aquest motiu, es posen a disposició de l'Ajuntament per fer front a aquest tipus de situacions, i asseguren que seguiran treballant "perquè avui, com ahir, el feixisme avança si no se’l combat".