VÍDEO Espetecs i flames en l'incendi a l'estació de FGC de Sant Quirze

L'incendi ha obligat a aturar la circulació de trens de la línia S2 entre la UAB i Sabadell Estació | El servei s'ha restablert pels volts de les 15.20 hores

L'estació de FGC de Sant Quirze, desallotjada
L'estació de FGC de Sant Quirze, desallotjada | Ana González
Redacció
01 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:05h

Un incendi elèctric a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Quirze del Vallès ha obligat a tallar la circulació de trens de la línia S2 entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Sabadell Estació des de mig matí i fins les 15.20 hores. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 10.39 del matí de què sortia fum d'una cambra de comptadors pròxima al lloc on els usuaris validen els tiquets. Fins al lloc s'han desplaçat dues dotacions terrestres dels Bombers, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i tècnics d'Endesa que revisen la línia de 1.500 watts que hi ha al costat de la via del tren i les instal·lacions elèctriques de la parada de ferrocarrils.

Com a mesura preventiva, l'estació d'aquest municipi ha estat desallotjada i la circulació de combois a la S2 procedent de Barcelona ha hagut d'acabar a la UAB, mentre que a Sabadell s'ha habilitat un servei de llançadora. Amb tot, cap persona ha resultat ferida i les flames han estat sufocades en poca estona.

Finalment, el servei s'ha restablert a les 15.20 hores.