El PSC de Sabadell creu que l'oposició treballa més que el govern

Josep Ayuso parla d’inactivitat i falta d’iniciativa política | Apunta que les comissions, que presideixes l’oposició, sí que fan feina

Redacció
19 de febrer del 2016
Josep Ayuso, amb Ana Carrasco, en roda de premsa.
Josep Ayuso, amb Ana Carrasco, en roda de premsa. | Albert Segura
El PSC de Sabadell ha carregat novament contra el govern municipal a qui acusa d’inactivitat i falta d’iniciativa política. Així ho feu el portaveu del grup municipal, Josep Ayuso, que contraposa la feina que l’oposició està fent liderant les comissions de treball, que els toca presidir, mentre que l’executiu no fa el que els toca fer.
 
Segons Ayuso, el govern municipal no està duent a terme les accions necessàries perquè la ciutat funcioni: “Mentre el govern manté la línia estratègica d’inactivitat i manca d’iniciativa política i deixa que la ciutat avanci per inèrcia, des de l’oposició exercim la nostra responsabilitat i comencem l’activitat en totes les comissions menys la del ROM, per motius tècnics”, assenyala.
 
Com exemple posa l’ordre del dia del proper ple municipal, on assegura que només hi ha sis punts relatius a l’acció de govern, mentre que l’oposició ha aportat un total de vuit mocions. “Entre elles l’oposició presenta una moció per instar el govern de la ciutat a què presentin els pressupostos al mes de març”, assenyala.