Els Mossos busquen el cos d'una noia desapareguda al castell de Can Feu

La jove tenia 14 anys quan va desaparèixer, el 2015, a la Zona Hermètica | És veïna de l’Hospitalet de Llobregat

Redacció
18 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:46h
El castell de Can Feu
El castell de Can Feu | Juanma Peláez
Els Mossos d’Esquadra busquen una noia de 14 anys que va desaparèixer l’any 2015 a la Zona Hermètica de Sabadell. Segons publica el Diari de Sabadell, el cos va dur a terme dimecres una batuda a la zona del castell de Can Feu buscant indicis de la noia, sense que la cerca donés fruits.
 
El rotatiu apunta que la jove, de nom Carol i veïna de l’Hospitalet de Llobregat, va venir de festa a la Zona Hermètica de Sabadell i arran d’una baralla d’un grup aliè a la porta de la discoteca Bora Vora, i per por a què la policia no els demanés la documentació en ser menors d’edat, es van dispersar i amagar. Va ser llavors quan els amics li van perdre la pista.
 
Segons han confirmat fonts del cos a NacióSabadell, la recerca a la zona de Can Feu es va fer a petició de la família, i després de comprovar que hi havia indicis suficients que validaven la petició, van procedir a iniciar els treballs. Tot i que no es tenen indicis clars de què va passar amb la jove, els Mossos no descarten cap hipòtesi i per aquest motiu la busquen en diferents emplaçaments. De fet, i segons el diari, la noia hauria estat vista amb posterioritat, un extrem, però, que no té confirmació oficial.
 
La recerca d’ahir, però, no va donar fruits, amb la qual cosa es segueix treballant amb diferents opcions.