​Ciutadans reclama al Govern la construcció de l'institut de Can Llong

Els diputats Joan García i Laura Vílchez al registre del Parlament
Els diputats Joan García i Laura Vílchez al registre del Parlament | C's Sabadell
Ana González
17 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:42h
Ciutadans (C's) insta la Generalitat a iniciar durant aquest exercici pressupostari les obres de construcció de l'institut de Can Llong. Els diputats sabadellencs de C's al Parlament Joan García i Laura Vílchez han presentat una proposta de resolució per desencallar el projecte i destinar els recursos pressupostaris suficients per garantir el projecte de futur institut.

La formació defensa la construcció immediata de l'equipament, ja que el barri ha registrat un augment de població en els darrers anys, fet que també fa necesari la construcció d'un ambulatori i d'una escola que acabi amb els barracons de l'escola Can Virolet, ha dit el diputat i coordinador local de C's, Joan García.

De fet, Garcia ha recordat que ja es va presentar fa uns mesos una proposta de resolució per a la construcció d'un CAP a Can Llong, que "tristament és l'únic barri de la ciutat que no disposa d'un CAP propi". A més, la formació té previst registrat al Parlament una altra proposta per a la construcció de l'escola Can Virolet, ara en barracons.

Per C's, la paràlisi dels equipaments pendents a Can Llong és "molt preocupant" i respon a la "falta d'interès de la Generalitat" i a la "passivitat dels governs municipals, inclòs l'actual, que mai s'han implicat de debò per impulsar-los".