La tornada a l'escola es mescla entre llàgrimes i joguines

A alguns menuts els ha costat més del que és habitual separar-se dels pares a la porta del centre

Entrada de l'escola Janot Alisanda, amb pares fent-la petar
Entrada de l'escola Janot Alisanda, amb pares fent-la petar | Albert Segura
Redacció
11 de gener del 2016
Aquest dilluns han tornat a classe la majoria dels alumnes de Sabadell, després del període vacacional de Nadal. Els petits van plegar el 22 de desembre i des de llavors han gaudit de les festes a casa, un termini de dinou dies que han fet feixuc el retorn.

A la porta de les escoles s'hi ha pogut veure des de llàgrimes i abraçades eternes amb els pares i avis per retardar el que era inevitable, entrar a l'aula, però també molts retrobaments amb companys de classe, en algunes ocasions amb joguina inclosa per fer passar millor el primer dia de curs d'aquest 2016.

També han aprofitat el retorn a les aules alguns pares, que després que entressin han aprofitat per recuperar la tradició de posar-se al dia de les darreres novetats a la televisió, explicar-se què han portat els Reis o comentar ja jugada del debat d'investidura d'ahir. 

La propera festivitat escolar serà el proper 8 de febrer, dia de lliure disposició que la majoria d'escoles han agafat en aquest període de l'any, els primers mesos, que molts han batejat com "el túnel".