La jornada electoral transcorre amb normalitat a Sabadell

Els 57 col·legis electorals han obert portes puntualment sense cap mena d’incident destacat | L’afluència a les urnes és abundant en tots els barris

Ambient en una escola de Sabadell
Ambient en una escola de Sabadell | Albert Segura
Albert Segura
20 de desembre del 2015
Actualitzat a les 14:22h
La jornada electoral a Sabadell ha arrencat sense problemes destacats, segons informen fonts de l’Ajuntament de Sabadell. Els 57 col·legis han obert sense incidències, una jornada on un dels principals problemes és el dia rúfol, que s’ha aixecat amb boira matinera i molta humitat.
 
La ciutat compta amb 57 col·legis electorals i 225 meses, i el nombre total d’electors que figuren a les llistes definitives del cens de la ciutat és de 152.527. En aquestes eleccions hi poden votar els ciutadans espanyols majors de divuit anys, inscrits al cens electoral, tant els residents a Espanya com els residents a l’estranger, i que no es trobin en alguna de les situacions que legalment priven del dret de vot.
 
L’alcalde, Juli Fernàndez, ha estat el primer representant polític en votar, a les 9.45 hores a l’escola Teresa Claramunt, donant el tret de sortida als membres de les llistes de la ciutat que al llarg del matí desfilen pels diferents col·legis electorals. No ho faran ni Carlos Corcuera (PSC) ni Cuca Santos (PP), perquè ja han emès el seu vot prèviament per correu.