Una falsa alarma bloqueja el centre de Sabadell

Una maleta oblidada a l'andana de l'estació dels FGC de la Rambla obliga a tallar la circulació de trens | La Policia ha acordonat la zona tallant el trànsit a la Rambla, al carrer Alfons XIII i al carrer Sant Pere

La maleta que ha aixecat l'alarma
La maleta que ha aixecat l'alarma | Albert Segura
Redacció
12 de novembre del 2015
Actualitzat el 13 de novembre a les 11:40h

Una maleta oblidada a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de la Rambla de Sabadell ha generat una falsa alarma que ha bloquejat el centre de la ciutat. Es tracta d'una maleta de viatge plena de roba que ha estat trobada a l'andana de l'estació, fet que ha aixecat sospites i ha obligat a tallar la circulació de trens i el trànsit de cotxes als carrers del voltant.

Els fets han passat pels volts de les 17.15 hores i ha provocat un desplegament d'agents dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Municipal i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Ràpidament s'ha evacuat l'estació i s'ha acordonat la zona, deixant els vianants al cantó dret baixant Rambla avall. 
 

Imatge del carrer Alfons XIII tallat i l'estació de Sabadell Rambla tancada. Foto: Albert Segura


Pels volts de les 18.30 hores ha arribat una furgoneta dels Tedax, que hn descarregat una maleta amb el material necessari per analitzar el contingut de l'equipatge. Un cop s'ha determinat que no hi havia cap contingut perillós, cap a les 18.50 hores, s'ha procedit a retirar-lo i a reobrir l'estació, així com a treure les cintes que perimetraven l'espai.
 

Un agent carrega la maleta sospitosa. Foto: Juanma Peláez



L'equipatge en qüestió és una maleta de viatge amb rodes que duia una cinta de l'aeroport de Barcelona, fet pel qual fa pensar que el seu propietari venia de viatge i se l'ha deixat per error a l'andana. Els Mossos d'Esquadra se l'han endut per custodiar-la fins que n'aparegui el propietari.
 

Un agent dels Mossos d'Esquadra enduent-se la maleta. Foto: Albert Segura