L'APM? Show aterra aquest vespre a La Faràndula

El muntatge està conduït pel Peyu i l'Homo APM i apropa algunes de les seccions mítiques del programa de TV3

L'Homo APM i el Peyu són els protagonistes del Show.
L'Homo APM i el Peyu són els protagonistes del Show. | Zoopa
Nació Sabadell
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:52h
 
L'humor i els acudits de l'APM? s'instal·len aquest vespre al Teatre La Faràndula amb l'estrena a la ciutat de l'APM? Show. L'espectacle, que està conduït pel Peyu i l'Homo APM apropa algunes de les seccions més populars de l'espai televisiu i com no podia ser d'una altra manera les expressions i frases més conegudes com els mítics Se va a haver un follón que no sabe ni donde se ha metio o Maravilloso, espectacular, me he emocionado al verlo! La cita és a les 21:00 hores. 

L'APM! Show arriba a la ciutat després d'haver-se estrenat ara fa poc menys d’un any al Club Capitol i d'esdevenir un èxit absolut que va donar lloc a l'inici de la gira per Catalunya. Segons han explicat els seus responsables es tracta d'una proposta dirigida per Josep Maria Mestres, que convida els assistents a participar en alguns dels gags més populars del programa, com una adaptació de la cançó Novy God de la secció de La Parabòlica, i assistir a entrevistes surrealistes.

A més, també podran riure amb un divertit monòleg a càrrec del Peyu o veure com l'Homo APM se les enginya per mantenir una conversa telefònica amb un desconegut utilitzant només les frases que escullin els espectadors.
 
Les entrades poden comprar-se en aquest enllaç.