Sorteig de dues entrades per l'espectacle de circ «De Pas»

L’espectacle 'De Pas', de la companyia La Industrial Teatrera, tindrà lloc aquest diumenge a les 19:00 hores al Centre Cultural Terrassa

Redacció
30 de setembre del 2015
Actualitzat a les 15:50h
De Pas
De Pas

De Pas és un homenatge a les places de poble, on es desenvolupa aquesta història. Foto: Centre Cultural Terrassa


Nació Sabadell, amb la col·laboració del Centre Cultural Terrassa, sorteja dues entrades per veure l'espectacle De Pas, de la companyia La Industrial Teatrera que l'equipament egarenc acollirà aquest diumenge, 4 d'octubre, a les 19:00 hores. Es tracta d'un muntatge de clowns que es desenvolupa en un escenari en 360 graus ambientat com si es tractés d’una plaça de poble. 

Els dos clown es troben, juguen i riuen, el públic els acompanya i se suma per acabar sent una família, amics, companys de viatge, veiem passar per davant la seva vida, plena de vida! De Pas és un dels espectacles del circ català que més a viatjat per arreu del món i va rebre els Premis de Circ de Catalunya Zirkòlika 2012 a la Millor Direcció i a la Millor posada en escena.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:



Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous dia 1 d'octubre a les 23:00h de la nit. A l'endemà al matí es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, NacióSabadell contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

* Els noms dels guanyadors definitius es farà públic el divendres 2 d'octubre a la tarda.