VÍDEO Cassolada a Sabadell per denunciar la imputació de Mas

La crida s'ha fet via Twitter per aquest dimecres a les 10 de la nit

Nació Sabadell
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 22:41h
Cassolada celebrada aquest dimecres al vespre a Sabadell
Cassolada celebrada aquest dimecres al vespre a Sabadell | Albert Segura


La imputació d'Artur Mas per l'organització de la consulta del 9 de novembre no ha deixat indiferent la xarxa. Poc després que es conegués la notícia, a Twitter ha començat a circular una convocatòria de cassolada per avui a les 10 de la nit. 

A Sabadell molts ciutadans han sortit al balcó a protestar per aquestes imputacions, i molts ho han compartit amb tuits a la xarxa.
 

 

 


El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya també ha imputat l'exvicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, per desobediència greu, prevaricació, malversació de fons públics i usurpació de funcions.

La citació com a imputats arriba després que a mitjans de setembre les defenses demanessin que les declaracions dels testimonis sol·licitades per la fiscalia es fessin després de la declaració com a imputats dels seus clients, i que aquestes es fessin, en tot cas, després de les eleccions del 27-S per no entorpir el procés electoral.


Avui a les 22h #cassolada per les #imputacions9N #totsambelpresident@naciodigital @MonDiari @RaholaOficial @ramontremosa @XSalaimartin

— R. Gomà #JuntsPelSÍ (@goma_ramon) September 29, 2015