Una delegació internacional visita Sabadell pel 27-S

Redacció
27 de setembre del 2015
Actualitzat a les 17:04h
Bodi Valero, del partit Miljöpartiet de Gröna, de Suècia
Bodi Valero, del partit Miljöpartiet de Gröna, de Suècia | Foto: Matadepera.cat

Un dels elements més destacats en aquesta jornada electoral és la presència d'uns 90 observadors internacionals. A Sabadell aquest matí hi ha passat una delegació de parlamentaris internacionals, convidats pel Diplocat, el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya. 

Formada per una quinzena de diputats internacionals de diferents colors polítics, la delegació ha derivat quatre dels membres a la ciutat de Sabadell, que prèviament han visitat un col·legi electoral al barri de Gràcia i un altra a Badia del Vallès. L'objectiu és que Europa observi de ben a prop el procés que es duu a terme avui a Catalunya, i depenent dels resultats, prendre'n bona nota.

Procedents de Gran Bretanya, Bèlgica, Finlàndia, Alemanya, Argentina, Irlanda, França, Uruguai, Dinamarca, Àustria i Suècia, els diputats recorren diverses poblacions catalanes dividits en grups i està previst que visitin una trentena de col·legis electorals. Dinaran amb alcaldes i al vespre assistiran al tancament d’un col·legi electoral i seguiran el recompte des del Parlament de Catalunya.