C's denunciarà el govern de Sabadell si no torna a col·locar les banderes

El portaveu municipal, Joan García, qualifica la decisió de “molt greu i autoritària” perquè "atenta contra la convivència"

Redacció
11 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:02h
El Grup Municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Sabadell considera “molt greu” que l'equip municipal de la ciutat, integrat per ERC i Crida, hagi retirat de forma "unilateral" les banderes de Sabadell, ,d'Espanya i de la Unió Europea de l'Ajuntament durant la Diada. La formació exigeix que "de forma immediata" es restitueixin aquests símbols i amenaça amb denunciar els fets davant la Justícia si fa "oïdes sordes" a la seva petició. 

Joan García, portaveu municipal de Ciutadans, considera que aquesta decisió és "clarament autoritària" perquè no ha estat comentada ni debatuda a la Junta de Portaveus local on hi ha representades totes les forces polítiques de la ciutat. "Quan es governa en minoria no són acceptables aquest tipus d'actituds que s'allunyen del concepte de ciutat de tots i que atempten contra valors com ara la convivència", afegeix García.

El Grup Municipal de Ciutadans a Sabadell exigeix a l'equip de govern municipal que "de forma immediata es restitueixi la normalitat oficial a l'edifici consistorial pel que fa a la presència de les banderes sabadellenca, espanyola, catalana i europea". Joan García adverteix que si l'equip de govern fa oïdes sordes a aquesta petició denunciarà els fets davant la justícia per exigir el compliment de la llei. 

El portaveu municipal de C's lamenta que, amb aquesta actitud, ERC i Crida els ha fet perdre la confiança en la seva capacitat de govern: "Amb aquesta lamentable decisió han posat la primera pedra per a escorçar les seves responsabilitats de govern futures".