El PP es mostra «indignat» després que s'hagi retirat la bandera espanyola

Considera que s'està duent a terme una "instrumentalització" dels símbols per part dels "independentistes"

Redacció
11 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:02h
El Partit Popular ha criticat durament la retirada de la bandera espanyola de la façana de l'Ajuntament durant la Diada. En un comunicat, el portaveu de la formació a Sabadell, Esteban Gesa, ha expressat la seva "indignació" i ha considerat que s'està duent a terme una "instrumentalització" dels símbols per part dels "independentistes".  

"El Govern Local ignora de nou el resultat de les urnes i sense consultar a la resta de grups municipals i sense consens pren una decisió que ofen i agreuja a gran part dels sabadellencs", ha valorat Gesa. "Els senyors d'ERC i la Crida que formen el govern haurien d'haver pres nota del resultat de la votació sobre l'entrada de la ciutat de Sabadell a l'AMI, Sabadell, mal que els pesi, no és independentista, i amb gestos com aquests, cada vegada ho serà menys", conclou.

Així, ha recordat que és la primera vegada en els anys de democràcia que es retiren les banderes de la façana de l'edifici consistorial deixant exclusivament la Senyera. "No volem imaginar que passaria si el 12 d'octubre es retiressin totes les banderes per deixar només l'espanyola ", indica. 

"La instrumentalització per part dels independentistes dels símbols que haurien de ser de tots és una cosa que s'ha anat agreujant en els últims anys", ha lamentat el popular que ha dit que "per desgràcia el dia de tots els catalans s'ha convertit en el dia d'una part". En aquest sentit ha considerat que el govern local "ha entrat en campanya" i està utilitzant "com a base d'operacións" l'Ajuntament.