ERC destaca que la Festa Major s'ha obert a tots els barris

Lamenta que s'hagi polititzat amb declaracions sobre les funcions de la Policia Municipal

Redacció
08 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:25h
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) assegura que la Festa Major de Sabadell d'enguany ha comptat amb un plantejament d'obertura al conjunt de la ciutadania i els barris. La força defensa que la festa s'ha fet amb "gran harmonia i tranquil·litat", i denuncia la politizació que se n'ha fet amb declaracions vinculades a les funcions de la Policia Municipal.

En un comunicat la força, membre de l'equip de govern, assenyala que aquesta Festa Major "ha estat més oberta al conjunt de la ciutadania i als barris, un clar exemple d’això és la trobada d’inici de la Festa Major, que va ser per primera vegada oberta a tots els sabadellencs i sabadellenques i que es va realitzar a la Plaça Pompeu Fabra del barri de Torreguitart".
 
En aquest sentit també valora positivament "que el govern de la ciutat hagi pres mesures amb l’objectiu de minimitzar l’impacte respecte de les activitats programades, com l’ús de limitadors i l’operatiu del dispositiu de seguretat per part de la Policia Municipal". En aquest sentit, lamenten que "s’utilitzi la Festa Major per realitzar declaracions on s’indica que s’ha efectuat una ordre a la Policia Municipal per no intervenir en cas de delicte durant aquests dies".

"Els fets demostren que la Policia Municipal ha realitzat la seva feina amb total normalitat  garantint la convivència", afegeix el partit en un comunicat, on assegura que aquest tipus de declaracions "dificulten la tasca que realitza el cos de policies i inciten a la realització de conductes incíviques".