Els gegants de la ciutat converteixen el centre en una festa de cultura popular

Petits i grans gaudeixen del cercavila que ha recorregut el cor de Sabadell

Norma Vidal
07 de setembre del 2015
Actualitzat a les 23:52h
Imatge del cercavila que ha omplert els carrers de Sabadell.
Imatge del cercavila que ha omplert els carrers de Sabadell. | Juanma Peláez
Acompanyats pel so de les gralles i els timbals els Gegants i Capgrossos de Sabadell, els de la Concòrdia i els de la Creu Alta han passejat i ballat pels carrers del centre de en una de les darrers activitats de Festa Major. Els grans personatges que deixen bocabadats els més petits han sortit de la plaça Doctor Robert i s'han desplaçat fins el Mercat on han ofert les seves millors danses. 

Imatge del cercavila que ha omplert els carrers de Sabadell. Foto: Juanma Peláez



Centenars de famílies s'han aplegat al voltant del casc antic de Sabadell per veure passar els gegants i participar de la festa que han anat generant al seu pas. Tot i que més d'un s'ha endut un bon ensurt quan els personatges de cartró s'han apropat més del compte, la majoria d'infants ha sucumbit als encants dels entranyables senyors i senyores de grans dimensions. 
 

Dos infants miren bocabadats els gegants. Foto: Juanma Peláez


El cercavila ha partit de la plaça del Doctor del Robert cap a la plaça de Sant Roc, i s'ha dirigit cap el carrer de l'Advocat Cirera, el del Poeta Joan Maragall, el de Sant Quirze, el de Gràcia, el de l'Escola Industrial i la plaça del Mercat.