Els personatges del Club Súper 3 captiven un miler d'infants amb «Somnis»

La festa infantil es consolida com una de les principals propostes familiars de Festa Major

Norma Vidal
06 de setembre del 2015
Actualitzat el 07 de setembre a les 8:30h
Imatge d'una de les actuacions de la festa.
Imatge d'una de les actuacions de la festa. | Juanma Peláez

L'espectacle Somnis del Club Súper 3 ha reunit un miler de persones al voltant de l'escenari de la Ronda Ponent. Els dos Davids, la Joana i la Mireia han explicat als més menuts quines són les seves principals il·lusions i han aprofitat l'ocasió per a presentar el seu nou disc Connectem. Aquests personatges han estat acompanyats dels seus amics Albert, Nil, Alejandro, Cristina, Lorena i Júlia, que han interpretat magnífiques coreografies que han fet les delícies dels més petits. 
 

Nens assistint a la festa del Club Súper 3. Foto: Juanma Peláez


Centenars de persones s'han concentrat a la Ronda Ponent des de dos quarts de sis de la tarda per participar en aquesta festa adreçada a la canalla de la ciutat. Els assistents han pogut cantar i ballar alguns dels nous temes del Club Súper 3, alhora que han gaudit d'alguns dels grans clàssics de la història del popular club de televisió de Catalunya. 

La fira d'atraccions, s'omple de gom a gom

Un altre dels punts més concorreguts aquesta tarda de diumenge ha estat la fira d'atraccions instal·lada a l'Eix Macià. Molts sabadellencs han aprofitat per pujar en el Martell, el Vaixell Pirata, la Granota o el Tren de la Bruixa, entre d'altres. Entre les 18:30 i les 20:30 s'ha registrat una punta de visitants, sobretot públic familiar, i tot plegat ha fet generat llargues cues en algunes de les principals atraccions. 
 

La fira d'atraccions ha estat un anari i venir de gent. Foto: Albert Segura