Ignasi Giménez revalida l'alcaldia de Castellar del Vallès amb majoria absoluta

És el quart mandat que assumeix el càrrec

NacióDigital
15 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:52h
Els regidors del nou Ajuntament de Castellar
Els regidors del nou Ajuntament de Castellar | Ajuntament de Castellar
Ignasi Giménez (Som de Castellar-PSC) ha estat investit alcalde de Castellar del Vallès per quarta vegada consecutiva, segons s’ha decidit aquest migdia en l’acte de constitució del Ple municipal 2019-2023 als Jardins del Palau Tolrà. Aquest dissabte s'han renovat 11 dels 21 regidors respecte l’anterior consistori, després dels resultats de les eleccions municipals del passat 26 de maig que van donar la victòria per majoria absoluta a Som de Castellar-PSC.

Giménez ha estat proclamat alcalde amb el suport de 12 vots. La resta de votacions han estat per a Rafa Homet (ERC), que ha obtingut 5 vots, Pau Castellví (Junts per Castellar), que ha obtingut 2 vots, i Antonio Matías de la Guardia (Ciutadans), que ha obtingut 1 vot. A més, hi ha hagut un vot nul.

Després de la investidura de Giménez, els caps de llista de les cinc formacions que conformen el Ple, en ordre de menor a major representació (Antonio Matías de la Guardia per Ciutadans, Marga Oncins per la CUP, Pau Castellví per Junts per Castellar, Rafa Homet per ERC i Ignasi Giménez per Som de Castellar-PSC), han adreçat unes paraules al públic assistent.