Fundació per la Indústria compra Prevint

Es tracta d'una societat de prevenció de Riscos Laborals per apropar-la a les necessitats reals de les empreses i emprenedors | Mantindrà

Redacció
27 de juliol del 2015
Actualitzat a les 16:40h


La Fundació per la Indústria ha anunciat l'adquisició de la societat de prevenció de Riscos Laborals Prevint. D'aquesta manera reforça un dels seus objectius de participar en activitats adreçades a potenciar la productivitat i competitivitat, de les empreses en general i la indústria en particular, a banda de col·laborar i incentivar el desenvolupament del món econòmic, social, cultural, científic i formatiu del país. 
 
El col·lectiu ha adquirit el 100% de les accions, però donarà entrada a l’accionariat a algunes institucions empresarials vallesanes i a industrials de Manresa, Barcelona i altres indrets de Catalunya. "Volem facilitar que hi hagi més competència i que no quedi tot en mans d'uns pocs, donar els serveis adequats als nous models d'empresa i els autònoms, i que la reindustrialització sigui equilibrada a tot el territori", explica en declaracions a Nació Sabadell Antoni Garrell, vicepresident de la fundació.
 
La incorporació de Prevint s'emmarca en l’obligatorietat de les mútues de vendre les seves societats de prevenció. Prevint va néixer al maig del 2006 per donar continuïtat a les activitats preventives iniciades pel Servei de Prevenció de Mútua Intercomarcal. D’aquesta manera va transferir l’experiència i coneixement en el món de la Prevenció de Riscos Laborals de la Mútua i del conjunt de mútues que fundaren Mútua Intercomarcal. 
 
Prevint ofereix assessorament i sensibilització en matèria preventiva i serveis de qualitat, juntament amb el tracte personalitzat dels professionals. L’ objectiu d’aquesta adquisició és contribuir al benestar i al desenvolupament dels treballadors en els seus llocs de treball i ajudar a les seves empreses en el compliment de les normatives laborals per tal d’assegurar la seva viabilitat a llarg termini.

Prevint té la seva seu central a Barcelona i disposa de 10 delegacions des de les quals es dona servei a tot Catalunya. Es preveu que si es creen noves delegacions, siguin satèl·lits de les que actualment ja existeixen.