Una dècada de gastronomia vallesana dedicada a la caça i la tòfona a Can Feu

S'ofereixen carns de cérvol, perdiu, faisà i de llebre, combinats amb productes 100% vallesans

Un civet de llebre, una de les carnes que s'ofereixen a les jornades
Un civet de llebre, una de les carnes que s'ofereixen a les jornades | Restaurant Can Feu
Redacció
06 de febrer del 2018
A partir d’aquest dimarts i fins al 17 de febrer se celebren deu anys de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina de Caça i Tòfona, úniques al Vallès Occidental. En el marc d’aquest esdeveniment, el restaurant Can Feu oferirà el seu ventalls de carns de cérvol, perdiu, faisà i de llebre, amb un menú degustació de vuit plats i les postres.  

El menú combina les carns de cacera del centre d’Espanya, amb productes de proximitat com la col d’hivern del Parc Agrari de Sabadell, la mongeta del ganxet D.O.P. de Can Casamada de Castellar del Vallès, el cigró menut del Vallès, la gallina del Solsonès, la mel de la Terra Alta, l’oli extra verge de Lleida o el vinagre del Penedès, entre d’altres.
 

La tòfona de l'establiment Foto: Restaurant Can Feu


El xef del restaurant familiar, fundat l’any 1970 i recomanat a la Guia Michelin, Josep Maria Villagrasa, ha destacat que el Vallès és “eminentment industrial, sense un entorn natural d’alta muntanya i on tampoc hi ha tradició de cuinar peces de caça” i ha assegurat que es tracta “d’un repte culinari”, ja que requereix d’una llarga elaboració.
 
A més de la carn, també la tòfona serà protagonista, “treballem amb la d’Osona, de molta qualitat”, ha subratllat Villagrasa. “És el moment de més fred i la carn de caça i la tòfona fan un bon matrimoni, ideal per aquesta època”, ha finalitzat.