Sílvia Fuster (PCPB) es proclama nova alcaldessa de Barberà

Ho ha fet amb els vots a favor dels regidors de la seva formació, Junts Per Barberà i ERC

Redacció
13 de juny del 2015
Actualitzat a les 22:37h
La cap de llista de Plataforma Ciutadana per Barberà (PCPB), Sílvia Fuster, s'ha convertit en la nova alcaldessa del municipi. Per la investidura ha comptat amb el suport dels regidors de la seva formació, Junts Per Barberà i Esquerra Republicana, que han arribat a un acord de govern a la ciutat. La fins ara alcaldessa de la localitat, la socialista Ana del Frago ha obtingut el suport dels sis representants de la formació a Barberà i la resta de regidors (4), han votat en blanc.  

La batlle de Barberà del Vallès ha dedicat les seves primeres paraules a agrair la confiança dipositada en ella per governar aquesta ciutat i ha assegurat que és "un honor". El seu discurs ha estat dedicat a la seva filla, família i a totes les persones que li han donat suport, així com a la resta de grups que l'han recolzat "per fer que aquesta ciutat sigui més poble i pugui participar activament".

L'Alcaldessa ha recordat que durant aquests últims dies s'ha "consensuat un projecte molt enriquidor per Barberà del Vallès, amb punts de vista molt similars entre Plataforma Ciutadana per Barberà, Junts per Barberà i Esquerra Republicana de Catalunya". Així, ha assegurat que el municipi "guanyarà amb aquest canvi". 

"Vull ser l'Alcaldessa de tothom, dels que ens han votat i els que no. Aquesta coalició lluitarà pel benestar de totes les ciutadanes i els ciutadans", ha assegurat Fuster que ha dit que el projecte que encapçala vol ser participatiu i just.