La plaça Sant Roc s'omple de ciutadans per celebrar el canvi de govern

Redacció
13 de juny del 2015
Actualitzat a les 21:35h
Els ciutadans s'han concentrat a la plaça Sant Roc.
Els ciutadans s'han concentrat a la plaça Sant Roc. | Norma Vidal

Més de 150 persones s'han concentrat a l'exterior de l'Ajuntament per celebrar la proclamació de Juli Fernàndez (ERC) com a alcalde de Sabadell i l'acord de govern entre aquesta formació i La Crida. Els participants han muntat un pica pica improvisat amb cava i música d'Obrint Pas i han llançat unatraca valenciana per festejar l'ocasió.

Entre els assistents hi havia nombrosos simpatitzants de la Crida, com una de les principals cares de la PAH a Sabadell, Pau Llonch, qui ha ruixat amb cava a diverses de les persones que s'han concentrat a la plaça Sant Roc. També hi han acudit persones properes a ERC i s'hi han pogut veure algunes banderes estelades i sentir crits d'anticapitalisme.
 

L'alcalde Juli Fernàndez amb el seu soci de govern, Maties Serracant i els portaveus d'Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell, Joan Berlanga i Marisol Fernández. Foto: Norma Vidal


Un dels moments de màxima efusivitat ha estat quan el nou alcalde, Juli Fernàndez, ha sortit al balcó de l'Ajuntament amb el seu soci de govern Maties Serracant, qui esdevindrà alcalde els dos darrers anys de mandat d'acord amb el pacte d'alcaldia rotatòria al qual han arribat ERC i la Crida. Després els han acompanyat els portaveus de Guanyem Sabadell, Marisol Martínez, i Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, gràcies als quals han aconseguit els suports necessaris per la investidura.