L'ACS i el PSC arriben a un acord de govern a Sentmenat

El pacte està pendent de ratificació | Marc Verneda podria ser el nou alcalde de la localitat

Redacció
12 de juny del 2015
Actualitzat a les 8:34h
Marc Verneda (ACS) i Montse Rueda (PSC), nous socis de govern a Sentmenat.
Marc Verneda (ACS) i Montse Rueda (PSC), nous socis de govern a Sentmenat. | PSC

L'Assemblea Ciutadana de Sentmenat (ACS) i el PSC han arribat a un acord de govern en aquesta localitat. El pacte ha de ratificar-se per les assemblees d'aquestes dues formacions. Tot i que no han transcendit encara els detalls d'aquest acord, tot apunta que el cap de llista de l'ACS, Marc Verneda, serà el nou alcalde del municipi. 

L'acord arriba després de setmanes de negociacions i d'uns resultats electorals que van deixar l'Ajuntament, fins ara a mans de la convergent Núria Colomé, molt fragmentat.  L'ACS va guanyar els comicis i va obtenir 3 representants, CiU va ser la segona força i també en va aconseguir 3, i el PSC va ser la tercera i va assolir 3 regidors. Per la seva banda ERC en va treure 2, i C's i el PP un cadascú.

L'acord al qual s'ha arribat ha de ser ratificat per les assemblees dels dos partits. Aquest divendres, a les 20:00 hores a la Sala Ecus, l'ACS ha organitzat una trobada on s'explicaran els detalls del pacte que afirmen que se sotmetrà a la votació de la ciutadania.