ERC dona suport a la decisió de Maties Serracant de retirar les banderes espanyola i europea de l'Ajuntament

Asseguren que només reconeixen el Govern de la Generalitat com a legítim

La façana de l'Ajuntament, sense les dues banderes
La façana de l'Ajuntament, sense les dues banderes | Albert Segura
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 18:18h
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sabadell trasllada tot el suport a l'alcalde, Maties Serracant, en la decisió de retirar les banderes espanyola i europea de l'Ajuntament. Així ho manifesten en un comunicat que han fet públic aquest dilluns a la tarda, on també asseguren no reconèixer cap altre Govern legítim que el de la Generalitat sorgit de les urnes.

"Celebrem la proclamació de la República, anhel de la majoria del poble de Catalunya i
que ​serà ​la ​base ​de ​la ​construcció ​d’una ​societat ​de ​drets, ​dignitat ​i ​llibertat", assenyala el text, que segueix assegurant que reconeixen "com a úniques institucions legítimes les que es deriven de la sobirania del poble de Catalunya de les quals el President Puigdemont, el Vicepresident Junqueres ​i ​la ​Presidenta ​Forcadell ​en ​són ​els ​màxims ​representants".

De la mateixa manera, mostren "el suport a la decisió presa per l'alcalde de mantenir onejant a l'Ajuntament de ​Sabadell ​únicament ​les ​banderes ​de ​Sabadell ​i ​de ​Catalunya", i conclou assegurant: "Els regidors i regidora d’Esquerra Sabadell es posen a disposició del Govern de la República ​per ​a ​iniciar un procés constituent".