El fanalet i el tèxtil tornaran a marcar el Nadal a Sabadell

L’Ajuntament treballa en mantindre les principals novetats que es van posar en marxa l’any passat degut al gran èxit d’acceptació

L'any passat es van estrenar uns grans arbres de Nadal
L'any passat es van estrenar uns grans arbres de Nadal | Juanma Peláez
Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat el 09 de novembre a les 12:13h
El Nadal va prendre entitat pròpia a Sabadell l’any passat a partir de les iniciatives que l’Ajuntament va posar en marxa, totes elles girant al voltant del públic familiar. El gran èxit del gruix de propostes va anar acompanyat de l’esperit de pertinença que va definir algunes de les activitats centrals del programa nadalenc.

Així, segons ha pogut saber NacióSabadell, es preveu mantenir algunes de les principals propostes, part de les quals van irrompre amb força al calendari de propostes sabadellenques. Un dels elements que més va arrelar entre la canalla va ser el fanalet que els més menuts van poder fer a les aules de les escoles de la ciutat i que es van poder fer en diversos tallers de tota la ciutat, entre ells els incorporats a la proposta Teixint el Nadal, la proposta que va omplir d’activitats vinculades amb el Nadal i el tèxtil que es va celebrar al Passeig de la Plaça Major.

Un dels altres elements que va comptar amb gran acceptació l’any passat va ser la Fira de Santa Llúcia. Després d’haver-se celebrat a la Rambla i al Passeig de la Plaça Major en anteriors edicions, l’any passat es va traslladar a la plaça Sant Roc, un canvi que va ser aplaudit i que va aportar caliu a un dels elements centrals dels dies previs a les festes de Nadal a tot Catalunya.

De la mateixa manera, les incorporacions més vistoses del Nadal passat van ser els arbres gegants que van situar-se en llocs estratègics, com la Plaça Major, o els fanalets gegants situats a la façana de l’Ajuntament a la plaça Doctor Robert, o la il·luminació de places com la de Sant Jaume o la Torre de l'Aigua. Un dels altres elements destacats va ser el canvi de la cavalcada de Reis, amb noves carrosses adaptades al nou discurs local, sempre al voltant de l’àmbit del tèxtil.