L'ANC carrega contra l'alcalde de Terrassa i creu que la ciutat «no es mereix» algú com Jordi Ballart

L'entitat retreu que l'alcalde va dir que deixaria el càrrec si s'aplicava el 155, i no ho ha fet

La pàgina de Facebook de Jordi Ballart.
La pàgina de Facebook de Jordi Ballart. | J.A./Arxiu
Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 11:37h
L'ANC Terrassa ha considerat, a través d'un comunicat difós aquest diumenge, que la ciutat egarenca "no es mereix" un alcalde com Jordi Ballart perquè, segons l'entitat, el 5 d'octubre va declarar políticament que abandonaria l'alcaldia i el PSC si el PSOE donava suport a l'aplicació de l'article 155 i encara es manté en el càrrec.

Segons l'ANC, Ballart va justificar la seva decisió a través d'un comunicat, en el qual va dir que "no compliria la seva promesa" apel·lant a la "política, el diàleg i el respecte". L'entitat considera que "l'aplicació i el xantatge polític que representa el 155 no seria possible si el partit" en el qual milita l'alcalde de Terrassa "no hagués donat suport". A més, acusa Ballart de "manipular" el seu discurs "per mantenir-se en el poder".

L'ANC de Terrassa també ha condemnat que els seus integrants "sempre han estat disposats a dialogar" i que des de fa més d'un any s'ha negat a rebre'ls públicament. "No ha estat capaç de considerar la nostra entitat com un interlocutor polític", li retreu l'ANC a l'alcalde egarenc.

Finalment, l'entitat afirma que "el lideratge democràtic té sentit en l'ètica de la veritat i no en la del simulacre".