La Festa de la Tardor acull 6.600 persones a Can Deu

Carbasses, panellets i tot d'activitats per a la família han omplert l'espai des de primera hora

Una de les activitats de la Festa de la Tardor
Una de les activitats de la Festa de la Tardor | Jaume Cusidó
Redacció
29 d'octubre del 2017
Actualitzat el 30 d'octubre a les 0:06h
Un total de 6.602 persones han participat aquest diumenge en la tercera edició de la Festa de la Tardor, que la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i BBVA CX ha celebrat aquest diumenge a la masia de Can Deu de Sabadell. Segons l'organització, la xifra suposa superar en més d’un 40% l’edició anterior.

El públic, especialment familiar, ha participat en activitats com els tallers infantils “Plantem un enciam” o “Fem un marc de fotos de la tardor”, fets en una zona forestal al voltant de l’església de Sant Vicenç de Verders, recuperada aquests darrers anys amb la col·laboració de voluntaris. En aquest mateix indret els assistents han gaudit molt de l’enginy dels jocs autònoms “Els xics del Xurrac” basats en la construcció de castells i els valors del seny, equilibri i la força. 

També s'han fet dos concursos, un de fotografia i un de dibuix infantil, en què ja s’han presentat 310 dibuixos, la temàtica dels quals era la mateixa festa i l’entorn de Can Deu. Tots dos acabaran el 13 de novembre.

Un gran èxit de públic ha tingut l’Espai gastronòmic, on cinc entitats han ofert el tast de platets de tardor casolans així com també el Mercat, en el qual els assistents han pogut adquirir un gran ventall de productes artesanals que ens ofereix aquesta estació de l’any. Un altre dels èxits ha estat l’activitat de la Castanyera Conta-contes, on una experta castanyera ens ha explicat contes tradicionals relacionats amb el seu ofici i, a més, ha obsequiat als nens que l’escoltaven amb un paperina de castanyes calentes.
 
I com és tradició, els participants de la festa han pogut visitar la masia de Can Deu, seu del Museu de la Vida al Camp, on cal destacar l’original exposició d’en Luis Luengo, de llums fets amb carbasses, i també conèixer els animals de la granja.

untem algunes fotografies de la jornada (Autor: Jaume Cusidó)
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració,