La Women Race omple Sabadell de solidaritat contra el càncer

La cursa ha reunit 911 corredores que han recorregut els carrers des de l'Eix Macià fins la Rambla

Albert Segura
07 de juny del 2015
Actualitzat a les 20:56h
Corredores de la Women Race de Sabadell a la Rambla
Corredores de la Women Race de Sabadell a la Rambla | Albert Segura

Corredores de la Women Race de Sabadell a la Rambla. Foto: Albert Segura


Un total de 911 corredores han participat aquest diumenge en la primera edició de la Women Race El Corte Inglés, una cita amb caràcter solidari que té per objectiu recaptar diners per a la investigació contra el càncer. La cita es va celebrar per primer cop a Tarragona el passat mes de novembre, on la bona acceptació ha fet estendre la proposta en altres punts del territori, entre ells Sabadell.
 
El recorregut compta amb un traçat de 5 quilòmetres que ha sortit a les 9.30 hores de l’Eix Macià, passant per la ronda Zamenhof, la Via Massagué i la Rambla, per girar cua i desfer el camí per arribar de nou a l’Eix Macià a través de l’avinguda 11 de Setembre.
 

Meritxell Soler, Lorena Cubillas i Berta Estragués, podi de la Women Race 2015. Foto: Women Race

 

L'ambient de la cursa ha estat marcadament festiu, on moltes de les participants han anat al seu pas, sense presses, i han aprofitat per fer-la petar amb les seves companyes. Un dels moments més divertits ha estat quan les participants han girat cua al final de la Rambla, a l'alçada del carrer Duran i Sors, i s'han trobat de cara amb la resta de corredores, amb qui han intercanviat crits d'ànims, aplaudiments i riures.

Meritxell Soler, amb un temps de 18:11, Lorena Cubillas, amb 18:52, i Berta Estragués amb 19:24 han composat el podi. Els diners que es recapten amb la cita es destinaran a Oncolliga.