Dos conductors beguts atropellen dues persones a Sabadell, una amb pronòstic greu

El vianant greu ha estat atropellat quan creuava el pas de vianants a Sol i Padrís | Un altre ferit greu per un xoc entre dos turismes a l’oest de la ciutat

Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:15h
El cap de setmana la Policia Municipal de Sabadell ha registrat dos atropellaments amb conductors que han donat positiu en la taxa d’alcoholèmia. El primer, el cos va rebre l'avís la matinada de dissabte, a les 7.50 hores, al carrer Sol i Padrís, 107. Un turisme va atropellar un vianant, de 46 anys, mentre creuava per un pas de vianants.
 
Els agents van fer-li el test d’alcoholèmia al conductor, de 33 anys, amb un resultat positiu de 0,38 mg/l (la taxa màxima permesa és de 0,25). D’altra banda, es va traslladar a l’Hospital Parc Taulí la persona atropellada amb pronòstic greu. La Policia el va denunciar per una delicte contra la seguretat del trànsit i se li va immobilitzar el vehicle. A més de dues unitats del cos policial, també van intervenir dues d’ambulàncies del SEM.
 
El segon atropellament es va produir diumenge, a les 19.40 hores, a la carretera de Barcelona amb el carrer Espronceda. Una persona, de 82 anys, va ser envestida al creuar el carrer per un pas de vianants i se’l van endur al Taulí amb pronòstic lleu. El conductor del cotxe, de 27 anys, va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, 0,47 mg/l. També se’l va denunciar per un delicte contra la seguretat del trànsit i se li va immobilitzar l’auto.
 
Xoc entre turismes
 
La matinada d’aquest dilluns s’ha produït un altre accident. A les 0.44 hores, a l’avinguda Estrasburg, 39, han xocat dos turismes. Ambdós conductors, de 23 i 39 anys, han resultat ferits i se’ls ha portat al Taulí amb pronòstic lleu i greu respectivament. Hi han intervingut tres ambulàncies del SEM i també tres de la Policia Municipal.