Perruquers del Vallès tallen cabells per als nens amb càncer

Una proposta solidària pretén recaptar fons per ajudar els infants hospitalitzats a Sant Joan de Déu

Redacció
22 d'octubre del 2017
Castellbisbal acull aquest diumenge la primera edició de la iniciativa "El teu cabell és solidari". Una vintena de perruquers de Castellbisbal, Terrassa i Sant Boi de Llobregat tallen el cabell i la barba a tots aquells que vulguin col·laborar amb un donatiu de només 8 euros que anirà destinat a ajudar els nens amb càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu.
 
La iniciativa solidària, que pretén recaptar fons, ha estat promoguda per dos perruqueries de Castellbisbal, Stil Eva i Joel Perruquers. Després de participar en una proposta similar a Cambrils, van decidir fer el mateix al seu poble. Nombrosos establiments i veïns ja s’han adherit per col·laborar en aquesta jornada solidària.
 
L’acte, a La Bassa de Castellbisbal (a prop de l’Ajuntament), està fixat dur-se a terme des de les deu del matí a dues del migdia de diumenge. Estarà amenitzat durant tot el matí pels Diables de Castellbisbal i el grup de percussió de Molins de Rei.
 
Tots els fons recollits es destinaran al programa Hospital Amic de Sant Joan de Déu, que té un gran objectiu: fer tan positiva com sigui possible l’experiència dels nens hospitalitzats.