La Taula per la Democràcia de Sabadell crida a participar a la manifestació de dissabte

Demanen als ciutadans que prenguin part de la convocatòria feta per exigir l'alliberament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

La marxa de Barcelona en solidaritat amb Jordi Sànchez i Jordi Cuixart
La marxa de Barcelona en solidaritat amb Jordi Sànchez i Jordi Cuixart | Adrià Costa
Redacció
20 d'octubre del 2017
La Taula per la Democràcia a Sabadell ha fet una crida perquè els sabadellencs participin dissabte en la manifestació que s'ha convocat per dissabte a la tarda a Barcelona. L'objectiu és exigir que s'alliberament dels presidents d'Òmnium i ANC, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

En un comunicat, el col·lectiu condemna "el fort pas endarrere de la democràcia a Espanya, degut a la política del govern del Partit Popular, acompanyat del PSOE i Ciutadans", afegint que "l'aplicació de l'article 155 a Catalunya trepitja la democràcia, avançant cap a models autoritaris".

Així, manifesten obertament el seu suport a la manifestació de dissabte dia 21 d'octubre, sota el lema "Llibertat  Jordi Sànchez, llibertat Jordi Cuixart; Defensem els Drets i les llibertats". La marxa arrencarà a les 17.00 hores a la confluència del passeig de Gràcia de Barcelona amb el carrer Aragó.

"Convidem a tots els ciutadans i ciutadanes de Sabadell a la sortida conjunta dissabte a les 15.30 hores a l'estació dels FGC del Passeig de la Plaça Major de Sabadell", afegeix el col·lectiu.