El Banc Sabadell vol traslladar a Madrid la presidència i la secretaria general

El consell d'administració de l'entitat ja va aprovar el canvi de domicili social a Alacant arran dels efectes de l'1-O

Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:32h
El Banc Sabadell considerarà traslladar la presidència i la secretaria general del banc a Madrid en el seu pròxim consell d'administració, han informat a Europa Press fonts de l'entitat. "No s'està valorant cap trasllat que no sigui presidència i secretaria general", han aclarit les fonts consultades, que subratllen que, de moment, el banc "no ha pres cap decisió" sobre aquest tema.

Segons el Banc Sabadell, desplaçar aquests dos departaments respon a la necessitat de l'entitat d'"incrementar" la seva presència institucional a Madrid, una vegada que es va fer efectiu el trasllat de la seu social i fiscal del banc a la ciutat d'Alacant davant la incertesa política i econòmica per la situació a Catalunya. Des de fa anys, Sabadell disposa de tres centres operatius a Espanya situats en Las Tablas (Madrid), Alacant i Sant Cugat.

A Madrid s'hi troba, de moment, la Direcció General de Mercats i Banca Privada, així com importants centres de les diferents direccions horitzontals. A Alacant també té el seu domicili social Solvia, la unitat immobiliària de l'entitat, i se situen diferents unitats tecnològiques, a més del centre de recuperació de dades ('back-up'), mentre que a Barcelona es troba el centre corporatiu principal del banc, on estan la part més rellevant de les direccions generals executives del Sabadell.

El consell d'administració de Sabadell celebrarà una reunió el pròxim 26 d'octubre a Alacant a fi d'aprovar els comptes trimestrals de l'entitat, per posteriorment presentar-les el dia 27 en les seves oficines del carrer Serrano a Madrid, encara que també s'estudiarà el trasllat de la presidència i la secretaria general.