Un conegut ortodoncista amb seu a Sabadell acusa «d'irresponsables» els dirigents de Catalunya

És Ramon Xam-mar, del centre Ziving, que assegura que els treballadors formen part "d'aquella majoria silenciosa que veu atònita i amb angoixa el que està passant" | L'empresa s'ha desmarcat de la carta

20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:03h
Imatge de Ramon Xam-mar
Imatge de Ramon Xam-mar | Ziving
El popular ortodoncista de Lleida, Ramon Xam-mar, ha acusat els dirigent catalans de tenir una "actitud irresponsable" en el conflicte entre Catalunya i Espanya.

En una carta enviada als clients el passat 5 d'octubre, l'ortodoncista del centre Ziving, que firma el text però parla en plural, apunta que "la situació actual ens supera" alhora que destaca que no entenen "com es poden perdre valors tan fonamentals per a la societat com son la tolerància i el respecte, fins i tot des de la diferència de pensament". En aquesta línia, Xam-mar assegura que els membres de la seva empresa formen part "d'aquella majoria silenciosa que veu atònita i amb angoixa el que està passant". 

​Per tot això, l'empresari demana als clients que no deixin de comptar amb la seva companyia tot i l'actitud dels polítics catalans, i posa en valor "la confiança i l'amistat llaurada durant anys". 

​L'empresa es desmarca de la carta

​Davant la polèmica que ha suscitat la carta a les xarxes socials, l'empresa Ziving, que té seus a Barcelona, Tarragona, Sabadell i també en ciutats espanyoles com Las Palmas, Santander, Sevilla i València, ha assegurat aquest dijous en un missatge a la seva pàgina de Facebook que aquest missatge no ha estat aprovat per l'empresa, i destaquen que l'empresa és respectuosa amb tothom independent del posicionament polític.

​No és el primer cop que Xam-mar es troba al centre de la polèmica. L'ortodoncista va anar a judici a principis d'any per destrossar presumptament la consulta de la seva exdona l'any 2012. Fiscalia li va exigir que pagués els desperfectes, que pujaven a 123.584 euros, i va sol·licitar dues multes de 21.600 euros.
 

La carta de Ramon Xam-mar