Can Capablanca reserva una butaca a Cuixart per a l’arrencada del Cicle de teatre polític i social

S'han programat tres espectacles en aquest primer trimestre

Redacció
19 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:57h
Aquest divendres a la sala La Quartera de Can Capablanca arrenca el primer trimestre del Cicle de teatre polític i social. Els organitzadors han reservat una butaca a un dels il·lustres socis que té, el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart. La seva esperança i voluntat, per la qual "faran els possibles", és que quan s’alci el teló estigui en aquest seient.
 
L’estrena serà amb l’obra Un obús al cor d’Albert González, un dels responsables d’aquesta iniciativa cultural. El títol és obra del libanès Wajdi Mouawad, que relata els pensaments d’un jove que va de camí a l’hospital, on està agonitzant la seva mare. L’altre cita de l’agenda arribarà el 4 de novembre: El més petit de tots, un espectacle familiar dirigit per Ariadna Matas i que forma part dels actes del Correllengua 2017 en homenatge a Lola Anglada, autora d’aquesta obra.
 
El trimestre clourà l’1 de desembre amb Ah! (Judit) de la companyia de teatre polític ‘El Martell’, sota la tutela de Laia Alsina. Una representació que tracta les diferents formes de violència i repressió en el sistema capitalista.