Els Mossos eviten un robatori amb força en una casa de Sant Cugat

Els lladres havien accedit a la casa amb l’objectiu de sostreure bicicletes

Redacció
17 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 15:27h
Els Mossos d'Esquadra impedeixen un robatori amb força en un domicili de Sant Cugat del Vallès. Segons apunta la policia catalana, els lladres havien accedit a la casa amb l'objectiu de sostreure bicicletes. En el seu intent d'accés, l'alarma de l'habitatge es va activar i els agents es van personar a la zona.

Els fets es van produir tot just fa una setmana, l'11 d'octubre. La Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de la ciutat vallesana va rebre l'avís que s'havia activat una alarma en un domicili del barri de Mira-sol a Sant Cugat. La informació facilitada per la central d'alarmes descrivia tres homes que estaven intentant accedir al jardí d'una casa de la zona i va facilitar també una descripció dels intrusos.

Els Mossos van detenir un home de 22 anys i nacionalitat ucraïnesa, un altre de 24 anys i un altre de 26 anys i nacionalitat espanyola, tots ells veïns de Sant Cugat del Vallès, per un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

Amb la descripció facilitada, els agents del cos Mossos d'Esquadra van localitzar, prop del domicili violentat, els presumptes autors. Un cop identificats, un dels joves va explicar a la policia que haurien accedit al domicili buscant bicicletes per emportar-se-les. Els arrestats van passar a disposició judicial el 12 d'octubre i van quedar en llibertat amb càrrecs.