Idilia Foods, fabricant de Cola Cao i Nocilla, deixa el Vallès i traslladarà la seva seu social a València «per la situació política actual»

La marca té la seu a Barcelona i la meitat de la plantilla a Parets del Vallès i Montmeló | Tot i els canvis, la marca continuarà fabricant a la localitat paretana, on fa un any va anunciar-hi inversions de 15 milions

La planta que Idilia Foods té a Parets del Vallès
La planta que Idilia Foods té a Parets del Vallès | Google Street View
Redacció
15 d'octubre del 2017
L’empresa Idilia Foods ha comunicat que traslladarà la seva seu de Barcelona a València “per la situació política actual”. La marca, escissió de l’antiga Nutrexpo i propietat de la família Ferrero, és la fabricant de productes com Cola Cao, Nocilla, Paladín i Okey. La major part dels seus 250 treballadors es troben a les plantes de Montmeló i Parets del Vallès, on seguirà fent la major part de la seva producció. Ara fa un any l'empresa va anunciar que invertirà 15 milions en un nou complex industrial i logístic a la localitat paretana.

Aquest passat dilluns, Idilia Foods ja va avisar que “davant una efectiva declaració unilateral d’independència” traslladaria la seu per “mantenir la seguretat jurídica necessària per poder seguir treballant amb normalitat”. També van recordar que han conviscut amb diverses etapes polítiques i que “mai” s’han posicionat ideològicament. A més, han demanat als governs de Mariano Rajoy i Carles Puigdemont “que solucionin la situació amb la major urgència possible”.