Sabadell posa fil a l'agulla per ajudar les víctimes de l’assalt a l'escola Nostra Llar

Cal Balsach ha acollit aquesta setmana una sessió per atendre els dubtes existents

Moment de l'acció policial al Nostra Llar de Sabadell
Moment de l'acció policial al Nostra Llar de Sabadell | NacióSabadell / Cedida
Redacció
13 d'octubre del 2017
Actualitzat el 16 d'octubre a les 17:00h
L’Ajuntament de Sabadell ha iniciat el procés per donar suport a les persones que s’han sentit violentades o directament han estat víctimes de l’assalt de la policia espanyola del passat 1 d’octubre a l’escola Nostra Llar. En la seva entrada al centre, els agents van provocar importants danys a l’entrada, així com en portes de l’interior, tot plegat després de retirar per la força diverses persones, una acció violenta on hi va haver empentes, arrossegades per terra i cops de porra amb llançament de salves en la seva retirada.
 

Participants en la sessió a Cal Balsach. Foto: Juanma Peláez


Per tot plegat, l’Ajuntament va celebrar dimarts una sessió a Cal Balsach on hi van participar representants de la regidoria de Drets Civils, així com de la Policia Municipal. L’afluència, però, va ser baixa, entre altres coses perquè coincidia amb la celebració del ple al Parlament en què s’havien de presentar els resultats del referèndum.

Per tot plegat, el consistori té previst fer més sessions per informar sobre l’atenció psicològica. Paral·lelament, dimarts el col·lectiu Som Defensores va va plantejar recollir totes les dades del que va passar a Sabadell per traslladar-ho a instàncies superiors.