Castellar del Vallès renova el seu govern municipal

​L’equip remodela el cartipàs municipal amb la incorporació de Marta Roman al consistori

Redacció
16 d'octubre del 2017
Moment de la presa de possessió
Moment de la presa de possessió | Ajuntament de Castellar
L’alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez, ha signat un decret d’organització del consistori amb l’objectiu de remodelar el cartipàs municipal després que el dilluns passat, 2 d’octubre, Marta Roman Sanmartí (Som de Castellar – PSC) prengués possessió del càrrec de regidora en substitució de Glòria Massagué Casals.

L’organigrama s’estructura ara a partir de 18 regidories (una més de les que hi havia fins ara) i el comissionat de planificació estratègica. Precisament, Roman assumeix les competències de la nova regidoria que s’ha creat, i que té per nom Innovació i Gestió del Coneixement. Les seves funcions són les de gestió d’El Mirador, la promoció d’activitats formatives i la promoció de projectes innovadors i creació del coneixement.

D’altra banda, el regidor Pepe Leiva, titular de la cartera de Manteniment, assumeix també la Regidoria d’Esports, en substitució d’Aleix Canalís, que manté les regidories de Cultura, Sostenibilitat i Medi Natural i Seguretat Ciutadana, Convivència i Civisme.

També cal recordar que el regidor Joan Creus va sumar la responsabilitat de Salut, Serveis Socials i Habitatge a les carteres de Finances i Comunicació, després de la renúncia com a regidora de Glòria Massagué el juliol passat.