El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola tanca amb rècord d'assistència

Arriba els 18.000 visitants en deu dies de programació | La bona xifra fa reflexionar l'organització per recuperar la cita anualment

Un dels concerts del 27è Festival Internacional de Blues de Cerdanyola
Un dels concerts del 27è Festival Internacional de Blues de Cerdanyola | Organització
Redacció
10 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:34h
El 27è Festival Internacional Blues de Cerdanyola, que s'ha celebrat del 29 de setembre al 8 d'octubre, ha tancat amb un rècord d'assistents de 18.000 persones. Sent una de les "més multitudinàries", com ha remarcat l'organització, dels 29 anys d'història. Aquesta xifra, suposa un creixement de prop de 3.000 usuaris respecte a l'últim certamen, que es va celebrar el 2015.
 
L'assistència s'ha repartit entre els 60 concerts programats en aquests deu dies d'actuacions. Des de l'organització hi ha molta satisfacció per les dades. En aquesta línia, han subratllat que l'afluència no ha estat només de veïns de la localitat, també d'altres parts de Catalunya. Això ha generat que s'estudiï a que la cita torni a ser anual, com així ho va ser fins a 2013.

Enguany, s'han estrenat noves localitzacions que han estat rebuts amb bona acceptació per part del públic i han contribuït a omplir de música i cultura blues tots els racons del municipi.

Un any més, el que ja s'ha consolidat com un segell del festival, va ser el passat dissabte durant la Nit Gran del Festival, en què el Parc del Turonet va aplegar més de sis hores de música amb l'actuació dels artistes més reconeguts del cartell com Lone Rhino Club, Christopher Paul Stelling, Earl Thomas, Laurence Jones i els Travellin Brothers Little Band.