​Ciutadans i PSC lamenten la marxa del Banc Sabadell

La formació taronja culpa “al separatisme” i els socialistes insten a l’Ajuntament a evitar la marxa de l’entitat

Redacció
06 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 20:03h
Els partits de l’oposició de Sabadell han reaccionat a la decisió del Banc Sabadell de canviar la seva seu social a Alacant. Ciutadans i PSC han lamentat aquesta mesura, tot i que amb respostes diferents. Des de la formació taronja s’ha apuntat “al separatisme” com el responsable de la marxa “d'un símbol d'identitat de la ciutat".

Tot i així, el portaveu, José Luis Fernández, ha volgut posar “tranquil·litat”, garantint que “l'estructura operativa del banc a la ciutat es manté i se seguirà donant servei a tota Espanya". Fernández ha augurat un panorama “desastrós” si continua “la deriva independentista”. Per això, ha defensat que seguiran treballant per evitar la separació de Catalunya de l’Estat.

Per la seva part, els socialistes han instat a l’Ajutament “fer tot el possible” per evitar la sortida del Banc Sabadell, ja que és “una de les principals entitats originàries de Sabadell, amb més de 130 anys d’història”. “S’ha de prioritzar Sabadell per davant dels seus interessos”, han avisat, en referència al consistori.  

El principal partit de l’oposició a la ciutat ha responsabilitzat d’aquesta “mala noticia” la Generalitat “per la seva fugida cap a l’abisme”. En aquest sentit, ha manifestat que la mesura de l’entitat financera “és un símptoma del creixement de la preocupació” en el món econòmic.