Un detingut després d'agredir agents de la Policia Municipal al jutjat de Sabadell

L'home havia de ser jutjat per un delicte anterior i s'ha retrobat amb els agents que havien de declarar pels fets

Agents desplegats al lloc dels fets
Agents desplegats al lloc dels fets | Juanma Peláez
Redacció
05 d'octubre del 2017
Insòlit succés el que s'ha viscut aquest migdia al jutjat de Sabadell. un home ha estat detingut després d'agredir diversos agents de la Policia Municipal que havien de declarar en un judici contra ell. L'actitud de l'home ha obligat a desplegar diverses unitats del cos.

Segons ha pogut saber NacióSabadell, els fets han passat pels volts de les 11.30 hores, quan l'home, de 40 anys i veí de Sabadell, ha arribat al jutjat, on se l'havia de jutjar per un delicte comès anteriorment, i del qual no n'ha transcendit més informació. Ha estat llavors quan s'ha trobat cara a cara amb els agents que també havien de declarar en el judici i en contra d'ell.

L'home, segons les fonts consultades, ha actuat de manera molt agressiva contra els agents, els ha insultat i agredit. Per aquest motiu s'hi han desplaçat diverses dotacions del cos policial, que l'han reduït i detingut. 

Posteriorment, tant l'home com els agents implicats, han estat traslladats a l'Hospital Parc Taulí, tal i com estableix el protocol, per fer les inspeccions mèdiques corresponents.
 

Agents desplegats al lloc dels fets. Foto: Juanma Peláez
 

Agents desplegats al lloc dels fets. Foto: Juanma Peláez