VÍDEO Furor internacional pel torneig de «Pedra, paper, tisora» d'una escola de Sabadell per evitar que tanqui l'1-O

L'escola Enric Casassas ha reunit pares, mares, infants i veïns a l'inici de la jornada | Es preveu que l'activitat s'allargui fins diumenge

Pares, mares i alumnes a l'escola Enric Casassas de Sabadell
Pares, mares i alumnes a l'escola Enric Casassas de Sabadell | Juanma Peláez
29 de setembre del 2017
Actualitzat a les 21:20h

La BBC, la RAI, Catalunya Ràdio, RAC1... la iniciativa de l'escola Enric Casassas de Sabadell ha causat furor entre mitjans de comunicació d'aquí i d'àmbit internacional, i és que convocar el "Primer Torneig de Pedra, Paper, Tisora" no es fa cada dia. Es tracta de l'activitat central que el col·lectiu de pares, mares, alumnes i veïns que han de votar diumenge al centre educatiu del centre de Sabadell han ideat per intentar evitar el tancament de l'escola de cara a l'1-O.

"Ha desbordat totes les previsions i està sent un èxit amb més de 250 inscrits", explica un dels pares de l'AMPA i portaveu de l'activitat, Roger Serra. Serra ha relatat que la iniciativa, que s'ha difós a través de les xarxes socials, ha atret molt públic i diversos mitjans de comunicació, entre ells alguns estrangers, que també han contactat amb els organitzadors. "Ens ha sobtat molt el rebombori que s'ha generat", explica.

L'activitat ha tingut també molt bona rebuda per part dels participants, que també han optat per celebrar altres activitats paral·leles, totes elles lúdiques i pensades per passar una bona colla d'hores en família.